Kunst huren of kopen

Alle kunstwerken van het Kunstcentrum zijn te koop of te huur. Om kunst te kunnen huren, moet u lid zijn van het Kunstcentrum. U kunt na inschrijving direct een kunstwerk naar keuze mee naar huis nemen. Wordt u lid via de website van het Kunstcentrum? Dan betaalt u geen inschrijfgeld. Vergeet niet bij uw eerste bezoek aan het Kunstcentrum uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Kunst huren kan bij het Kunstcentrum al vanaf € 6,- per maand. De helft van uw maandbedrag spaart u. Met dit spaartegoed kunt u kunstwerken aanschaffen, artikelen uit de Kunstcadeauwinkel kopen of diensten afnemen van het Kunstcentrum. Een overzicht van de huurtarieven vindt u hier.

Kunstcollectie

De collectie van het Kunstcentrum is veelzijdig en breed. Omruilen kan altijd en er is geen maximale huurtermijn. Als een kunstwerk u bevalt, kunt u het zolang huren als u wilt. Bevalt een werk u zo goed en wilt u het aanschaffen? Dit kan op elk moment.

Kunst kopen

Alle kunstwerken zijn te koop. U kunt de werken ook aanschaffen met uw spaartegoed of via een renteloze afbetaling. Wilt u meer informatie over het kopen van kunst? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via mail info@kunstcentrum.nl of telefoon 075-6141210.

In het Kunstcentrum aan de Vincent van Goghweg 40 a|b in Zaandam kunt u op uw gemak kijken naar ons ruime aanbod en helpen wij u graag verder!