Het Kunstcentrum verhuist. Helpt u mee?

30 maart 2017 in Nieuws

Op 15 juli aanstaande is het zover. Dan opent het Kunstcentrum de deuren van haar nieuwe pand op het Hembrugterrein. Maar voor het zover is moet er nog wel veel gebeuren. En daar kan het Kunstcentrum uw hulp goed bij gebruiken. Daarom zijn er twee leuke verhuisacties. Ook kunt u alvast meekijken naar de plannen voor de nieuwe locatie.

Van 3 juliĀ tot en met 14 juli a.s. gesloten.
We hebben nog al wat te verhuizen. Niet alleen alle kunst, maar ook de inventaris van de lijstenmakerij, de winkel, het magazijn en het kantoor. Daarom sluiten wij vanaf 21 mei tot en met 2 juni onze deuren. Vanaf 15 juli bent u dan ook van harte welkom in het nieuwe Kunstcentrum op het Hembrugterrein in Zaandam (Grote Hulzen 11, telefoonnummer blijft ongewijzigd).

Verhuisactie: gratis extra kunstwerk meenemen.
Wanneer u tussen 1 april en 1 juliĀ een kunstwerk komt huren neemt u helemaal voor niets een tweede en zelfs een derde kunstwerk mee. U betaalt voor de goedkoopste twee kunstwerken geen huurvergoeding tot en met augustus dit jaar!

Sale!
Naast het aanbod om een of meerdere gratis kunstwerken mee te nemen, houdt de cadeauwinkel van het Kunstcentrum een grote Sale die loopt tot 1 juli. Heeft u nog wat te vieren, kom dan snel langs voor een origineel cadeau.

Preview.
Het ontwerptraject van het exterieur en interieur is geheel in handen van Superuse Studios. Kernbegrippen bij het ontwerpen waren functioneel, flexibel en circulair. Door ook de hoogte van de hal te benutten ontstaat er extra vloeroppervlakte met behoud van de ruimtelijke kwaliteit. Het hergebruik van bestaande materialen in een ongebruikelijke toepassing zorgt voor een passend geheel, die inherent is aan de geschiedenis van de hal. Waar nodig worden nieuwe materialen toegepast om nette aansluitingen te kunnen maken en een sterk architectonisch beeld neer te kunnen zetten.